Опис
Ціла хлібина важить десь 1,5кг шматочок 0,1кг
Назва продукту | Хліб гречаний на заквасці | ||
Найменування нормативного документу | ТУ У 15.8-33933338-001:2008 | ||
Склад | борошно пшеничне вищого ґатунку, суміш Ізі гречана (мука гречана, насіння льону, натуральна житня закваска, сіль кухонна, солод житній ферментований, борошно пшеничне вищого ґатунку, антиоксидант: аскорбінова кислота Е300, ферменти), вода питна ,олія соняшникова, сіль кухонна, суха закваска О-тентік Дурум (висушена пшенична закваска, дріжджі, аскорбінова кислота, ферменти) | ||
Термін придатності | 48 годин | ||
Умови зберігання | за температури не нижчої ніж 6°С та відносній вологості повітря, що не перевищує 75% | ||
Харчова цінність на 100 г(g) продукту: | білки -6,3 г(g) | жири - 0,6 г(g) | вуглеводи - 47,3 г(g) |
Енергетична цінність на 100 г(g) продукту: | 225 ккал(kcal)/941 кДж(kJ) | ||
Виробник (назва, юридична адреса) | ВК ТОВ "Осьміног", Україна, 65012, м.Одеса, вул. Пироговська, 21, тел . +380 48 234 63 10 |
||
Адреса потужностей виробництва | Україна, 65005 м.Одеса, вул.Степова, 28 | ||
Країна походження | Україна |