Опис
Назва продукту | Плацинда з яблуком та гарбузом | |||
Найменування нормативного документу | ТУ У 10.7-33933338-004-2013 | |||
Склад | борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, маргарин для листкового тіста (масла рафіновані рослинні, масла рослинні частково гідрогенізовані, вода, сіль, емульгатори моно-і дигліцериди жирних кислот Е471, лимонна кислота Е330, сорбат калію Е202, сорбінова кислота Е200, ароматизатор, барвник каротин Е160а), дріжджі пресовані, цукор, олія соняшникова, меланж яєчний, сіль, цукрова пудра, насіння гарбуза , гарбуз, яблука, кондитерська суміш леонардо, сіль кухонна, поліпшувач S500 Кімо Лонг ( суха клейковина, пшеничне борошно, лактоза, цукрова пудра, емульгатор Е 472е (ефіри гліцерина і діацетилвинної і жирних кислот), соєве борошно, аскорбінова кислота Е300, ензими) |
|||
Маса нетто | 150 г(g) ± 3% | |||
Термін придатності | 24 години | |||
Умови зберігання | за температури не нижчої ніж 6 °С та відносній вологості повітря, що не перевищує 75% | |||
Харчова цінність на 100 г(g) продукту: | білки - 14,1 г(g) | жири - 19,1 г(g) | вуглеводи - 28,1 г(g) | |
Енергетична цінність на 100 г(g) продукту: | 339 ккал(kcal)/1422 кДж(kJ) | |||
Виробник (назва, юридична адреса) | ВК ТОВ "Осьміног", Україна, 65012, м.Одеса, вул. Пироговська, 21, тел . +380 48 234 63 10 |
|||
Адреса потужностей виробництва | Україна, 65005 м.Одеса , вул.Степова ,28 | |||
Країна походження | Україна | |||
Місце походження | Україна | |||