Опис
атяжное печиво "Марія" круглої форми. Склад: борошно пшеничне 1с, інвертний сироп (цукор, лимонна кислота Е330, сода харчова), цукор, шортенінг (жири та олії рафіновані дезодорування, емульгатори Е433, Е471), крохмаль кукурудзяний, вуглеамонійна сіль Е503, сіль кухонна, соєве борошно, сода харчова, молоко сухе знежирене, лецитин Е322, ароматизатор - ванілін, піросульфіт натрію Е223, протеаза Е1101. Протипоказано при індивідуальній непереносимості до молочного білку. Харчова цінність: жирів 8,6 г, вуглеводів 75,7 г, білків 8,8 г. Енергетична цінність: 415 кКал. Термін придатності 6 місяців.