Опис
Молочний шоколад з альпійського молока наповнений молочною начинкою з карамеллю (32%), карамельної начинкою (10%) і цілих ядер фундука (8%). Склад: цукор, рослинні жири, какао-масло, фундук ядро, сухе знежирене молоко, сироватка, какао терте, сироп глюкози, молочний жир, вершки (1,8%), згущене знежирене молоко, зволожувач (glucerol), фундук пасти, емульгатор (соєвий лецитин), карамельний сироп (цукор 0,41%), інвертний цукровий сироп, ароматизатори, сіль. В молочного шоколаду какао твердих зміст 30%. Він містить ядро фундука, молоко, сою. Ядра можуть містити сліди інших горіхів і пшениці. Енергетична цінність 2 325 кДж / 560 ккал Білки: 5,9 г, Вуглеводи: 52,0 г, з яких цукру: 50,5 г Жири 36,5 г