Опис
Назва продукту Торт Спартак
Назва нормативного документу ДСТУ 4803
Склад: сметана, борошно пшеничне в/г, замінник вершків на рослинній основі (вода, гідрогенізований рослинний жир (пальмовий) 26%, цукор 11%, молочний протеїн, стабілізатори: Е420іі, Е463; емульгатори: Е472b, соєвий лецитин Е322, Е472е; регулятор кислотності: Е339, Е340; сіль, ароматизатор, барвник: Е160а), цукор, яйця курячі, мед штучний (цукор, вода питна, патока крохмальна, лимонна кислота Е330, натрій двовуглекислий, ароматизатор "Мед"), маргарин (олія соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е 471, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор "Масло вершкове", консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна) , какао-порошок, крихта шоколадна (олія соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е 471, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор "Масло вершкове", консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності : кислота молочна), вода питна, желатин, глазур для оздоблення (патока (глюкозний сироп), вода, цукор,барвник: діоксид титану Е171, желюючі агенти: агар Е406, пектин Е440, регулятор кислотності: лимонна кислота Е330, ароматизатор ідентичний натуральному "Абрикос", консервант: сорбат калію Е202, стабілізатори: поліфосфатнатрію Е452, хлорид кальцію Е509, піногасник: полідиметилсилоксан Е900), сода харчова (натрій двовуглекислий Е500), ароматизатор ванілін
Умови зберігання За температури 6±2°С
Термін придатності 5 діб (120 годин)
Харчова цінність на 100 г продукту Білки - 5,5 г Жири -16,6 г Вуглеводи - 60,9 г
Енергетична цінність на 100 г продукту 415 ккал/1787 кДж
Виробник ВК ТОВ "Осьміног", Україна, 65012, м.Одеса, вул. Пироговська, 21,
тел. +380 48 234 63 10
Адреса потужностей виробництва Україна, 67663, Одеська обл., Біляївський район, с.Усатове, вул. Хуторська, 101