Опис
Ряжанка & mdash; кисломолочний напій, що отримується з коров'ячого топленого молока спільним молочнокислим і спиртовим бродінням. У ряжанка корисних речовин практично стільки ж, скільки і в молоці, але при цьому вони краще засвоюються організмом. Склад: коров'ячого молока незбиране, вершки з коров'ячого молока, закваска на чистих культурах молочнокислих бактерій. Кількість життєздатних молочнокислих бактерій не менш ніж 1 * 10 ^ 7. Без ГМО. Харчова цінність на 100 гр. продукту: Білки: 3,0 г Жири: 4,0 г Вуглеводи: 3,5 г Енергетична цінність на 100 гр. продукту: 61,0 ккал (255,2 кДж). Умови зберігання: при температурі від 4 до 6 градусів і відносній вологості не більше 80% - 15 днів.