Суперпредложение с 19 января по 1 февраля!
19.01.2017
Январский мороз приятно щиплет щеки, а интернет-магазин "Обжора" согревает Вас горячими предложениями! С 19 января по 1 февраля предлагаем вам отличные цены на вкусные продукты!
Полезный завтрак :
Яблуко & ndash; плід яблуні. Батьківщиною яблука вважається Центральна Азія. Існує безліч видів сортів яблунь. Калорійність яблука калорійність яблука становить всього 47 ккал на 100 грамів продукту (калоризатор). Склад і корисні властивості яблука У яблуках (особливо, в недавно зірваних) досить багато вітамінів (А, С, В). Кількість вітаміну С залежить від сорту яблук, від терміну зберігання та інших факторів. У деяких сортах до 300% більше вітаміну С, ніж в інших. У сезон яблука містять більше вітаміну С, ніж після тривалого зберігання. Наявність пектину в яблуках робить їх продуктом з низьким глікемічним індексом. Індекс оцінює продукти відповідно до їх впливом на рівень цукру в крові (calorizator). Якщо продукту дається низький глікемічний індекс, це означає, що при його вживанні рівень цукру в крові піднімається повільно. Яблуко перешкоджає утворенню сечової кислоти і підсилює розпад мурашиної. Тому вона застосовується страждають на ревматизм, подагру, атеросклероз, хронічні екземами і іншими захворюваннями шкіри. Яблуко корисно для зміцнення зору, шкіри, волосся і нігтів, а також для усунення захворювань нервового характеру, благотворно діють при низькому кров'яному тиску і твердінні судин, тому що вони & ndash; потужний очищувач крові. Вони також корисні для лімфатичної системи. У яблуках є речовини, завдяки яким організм краще засвоює залізо з інших продуктів, наприклад, з яєць або печінки. Щоб зберегти якомога більше поживних речовин, яблука потрібно їсти сирими, разом з шкіркою, тому що шкірка і м'якоть прямо під шкіркою містить більше флавоноїдів, вітаміну С і пектину. Нарізування фруктів знижує кількість вітаміну С & ndash; поверхню яблука стає коричневою. Це ознака окислення, через яке втрачається корисний вітамін. Яблуком рекомендується перекушувати між основними прийомами їжі. Яблука, як більшість фруктів, практично не містять жиру, оскільки на 87% складаються з води, в них мало калорій, так що якщо замінити яблуком жирний, солодкий і калорійний десерт, цілком можна схуднути.
Окройте для себя сочетание ароматов ананаса, грейпфрута и ноток кубинского рома в чае липтон:
С печеньем Грона Наполеон топленое молоко
Затяжний печиво "Наполеон" круглої форми зі смаком топленого молока. Склад: борошно пшеничне 1с, шортенінг (жири та олії рафіновані дезодорування, емульгатори Е433, Е471), інвертний сироп (цукор, лимонна кислота Е330, сода харчова), цукор, крохмаль кукурудзяний, вуглеамонійна сіль Е503, сіль кухонна, соєве борошно, молоко сухе знежирене, сода харчова, лецитин Е322, ароматизатор - "Топлене молоко", піросульфіт натрію Е223, протеаза Е1101. Протипоказано при індивідуальній непереносимості до молочного білку. Харчова цінність: жирів 16,4 г, вуглеводів 69,4 г, білків 7,9 г. Енергетична цінність: 457 кКал. Термін придатності 6 місяців.
Перекусите вкусным бутербродом с колбасой и сыром
Согревающий сытный зимний суп с фасолью в томатном соусе , приправленный черным
перцем
Готовить просто, а выглядит красиво и аппетитно - гренки с филе сельди
Состав: сельдь атлантическая филе без кожи, масло растительное, соль, смесь пряностей, пищевые добавки: регуляторы кислотности: лимонная кислота, соль уксусной кислоты консерванты: бензоат натрия, сорбиновая кислота, подсластитель - сахарин.
Масса нетто: 200,00 г
Срок годности: 3 мес.
Условия хранения:
Хранить при Т от 0 C до +5 C
Не содержит ГМО
Энергетический состав:
Белки: 14,40 г
Углеводы: 0,00 г
Энергетическая ценность: 183,60 ккал
Жиры: 14,00 г
Идеальные пышные оладушки на муке пшеничной с термостатным Кефиром Гормолзвод№1, поджаренные на подсолнечном масле
Все вещи чистые и пахнут свежестью со стиральным порошком
Приятного аппетита и морозного январского настроения!
Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»!