+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти

Цитруси і банани

Апельсин Іспанія, ваг.Калорійність апельсинів складає всього 36 ккал на 100 грам продукту. Склад апельсина В складі апельсина містяться вітаміни (А, В1, В2, C, РР) і мікроелементи (магній, фосфор, натрій, калій, кальцій і залізо). Корисні властивості апельсина Головне достоїнство апельсина, як і всіх цитрусових & ndash; це вітамін С. У 150 грамах апельсина міститься 80 мг аскорбінової кислоти, які покривають добову потребу людини у вітаміні С. Апельсини корисні для організму в цілому і для травної, ендокринної, серцево-судинної та нервової систем зокрема. Апельсин благотворно впливає на загоєння ран і наривів. Діє заспокійливо, зміцнює нерви, благотворно впливає на діяльність центральної нервової системи. Сік апельсина містить фітонциди. Цим пояснюється його протизапальну та антимікробну дію. Сік апельсина & ndash; гарне протицинговий засіб. Апельсиновий сік активізує діяльність всіх функцій організму, покращує обмін речовин, надає тонізуючий ефект. Він корисний хворим на цукровий діабет. Рекомендується при авітамінозах, втоми, занепад сил. Збуджує апетит, добре втамовує спрагу, особливо при лихоманці. Апельсини & ndash; прекрасний десерт, вони покращують апетит у дитини, корисні як загальнозміцнюючий засіб. Завдяки наявності в них комплексу вітамінів та інших біологічно активних речовин, ці цитрусові рекомендують для профілактики і лікування гіповітамінозів, захворювань печінки, серця і судин, обміну речовин. Пектини, які містяться в апельсинах, сприяють процесу травлення, посилюють моторну функцію товстого кишечника і зменшують в ньому гнильні процеси.Апельсин Іспанія, ваг. – ІМ «Обжора»
Апельсини, вагаКалорийность апельсинов составляет всего 36 ккал на 100 грамм продукта. Состав апельсина В составе апельсина содержатся витамины (А, В1, В2, C, РР) и микроэлементы (магний, фосфор, натрий, калий, кальций и железо). Полезные свойства апельсина Главное достоинство апельсина, как и всех цитрусовых – это витамин С. В 150 граммах апельсина содержится 80 мг аскорбиновой кислоты, которые покрывают суточную потребность человека в витамине С. Апельсины полезны для организма в целом и для пищеварительной, эндокринной, сердечно-сосудистой и нервной систем в частности. Апельсин благотворно влияет на заживление ран и нарывов. Действует успокаивающе, укрепляет нервы, благотворно влияет на деятельность центральной нервной системы. Сок апельсина содержит фитонциды. Этим объясняется его противовоспалительное и антимикробное действие. Сок апельсина – хорошее противоцинготное средство. Апельсиновый сок активизирует деятельность всех функций организма, улучшает обмен веществ, оказывает тонизирующий эффект. Он полезен больным сахарным диабетом. Рекомендуется при авитаминозах, усталости, упадке сил. Возбуждает аппетит, хорошо утоляет жажду, особенно при лихорадке. Апельсины – прекрасный десерт, они улучшают аппетит у ребенка, полезны как общеукрепляющее средство. Благодаря наличию в них комплекса витаминов и других биологически активных веществ, эти цитрусовые рекомендуют для профилактики и лечения гиповитаминозов, заболеваний печени, сердца и сосудов, обмена веществ. Пектины, которые содержатся в апельсинах, способствуют процессу пищеварения, усиливают моторную функцию толстого кишечника и уменьшают в нем гнилостные процессы.Апельсини, вага – ІМ «Обжора»
Грейпфрут JAFFAГрейфрут малокалорійний і містить всього 29 ккал на 100 грам продукту. Склад і користь грейфрута Грейпфрут & ndash; цінний дієтичний і лікувальний продукт. У ньому містяться провітамін А, вітаміни С, В1, D, Р, до 7% цукрів (глюкоза, фруктоза, сахароза), мінеральні солі, органічні кислоти, пектинові речовини, фітонциди, ефірна олія, гіркий глікозид нарингин, який надає, плодам гіркуватий присмак (калоризатор). Вміщені в плодах грейпфрута глікозиди і вітаміни сприяють профілактиці атеросклерозу, зниження кров'яного тиску. Грейпфрут сприяє усуненню функціональних розладів печінки. Грейпфрутова дієта допомагає скинути вагу при ожирінні. Протипоказання грейфрута Грейпфрут може дратувати нирки і слизову оболонку шлунка і кишечника. Тому він не рекомендується при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, при гастритах з підвищеною кислотністю шлункового соку, ентеритах, коліті і загостреннях запальних захворювань кишечника, а також при холециститі, гепатиті і гострому нефриті. Не можна приймати одночасно сік грейпфрута і препарати, що знижують тиск. Можуть виникнути такі побічні ефекти, як запаморочення, сильне серцебиття і почервоніння обличчя. У соку грейпфрута міститься речовина, яка перешкоджає роботі ферменту, що розщеплює ці препарати, в результаті дія препарату виявляється більш тривалим, ніж потрібно. Запивати ліки потрібно лише звичайною водою.Грейпфрут JAFFA – ІМ «Обжора»
ЛимониЛимон малокалорійний і становить 16 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості лимона: Лимон багатий вітаміном С, який зміцнює імунну систему і діє як антиоксидант. Сік одного лимона містить 33% добової норми вітаміну С, а 1 столова ложка шкірки лимона & ndash; 13%. Лимон містить також пектин, ефірні масла, терперін і біофлавоноїди, які зміцнюють стінки капілярів. Ефірні масла стимулюють циркуляцію лімфи в організмі. Лимон також стимулює виробництво ензимів і травних соків в слизовій оболонці шлунка, що призводить до збільшення засвоєння організмом заліза і кальцію. Лимон володіє значними за своїми показниками медичними та терапевтичними властивостями. Хоча лимон дуже кислий фрукт, він надає протилежну дію на шлунок & ndash; знижує кислотність. Лимонний сік і шкірка мають антисептичну дію. А листя лимонного дерева використовуються для зняття жару. Лимон стимулює апетит, сприяє травленню, знижує рівень холестерину в крові, полегшує судоми і коліки, має тонізуючу дію (calorizator). Лимон можна використовувати як дезінфікуючий засіб порожнини рота і горла, але полосканнями не слід занадто захоплюватися, так як лимонний сік шкодить емалі зубів.Лимони – ІМ «Обжора»
Мандарин Ізмір ваг.Мандарин Ізмір ваг. – ІМ «Обжора»
Мандарини МуркоттПлоды мандарина очень вкусны в свежем виде. Из них готовят компоты, соки, варенье, мармелад, конфеты, используют в кулинарном производстве, приготавливают фруктовую воду и ликероводочные изделия. Мандарины особенно полезны в зимнее время как источник витаминов. В мякоти зрелых плодов мандарина содержатся сахара (до 10,5%), органические кислоты (лимонная и другие), витамин С (40-50 мг%), который сохраняется в плодах очень долго, и витамин В1, пектиновые вещества, клетчатка, минеральные соли, гликозиды, бета-ситостерол, фитонциды, флавоноид гесперидин. В кожуре находятся сахара, провитамин А, витамины С и Р, органические кислоты. В эфирном масле, которое также находится в кожуре мандарина, содержатся альфа-лимонен, альдегиды, цитраль, спирты и метиловый эфир антраниловой кислоты, который и придает эфирному маслу своеобразный вкус и запах. Мандариновую кожуру употребляют как заменитель померанцевой корки при изготовлении различных лекарств, настоев, сиропов и экстрактов. Мандарины могут раздражать почки и слизистую оболочку желудка и кишечника. Они не рекомендуются при язвенной болезни желудка и двенадцатиперстной кишки, при гастритах с повышенной кислотностью желудочного сока, энтеритах, колитах и обострениях воспалительных заболеваний кишечника, а также при холецистите, гепатите и остром нефрите.Мандарини Муркотт – ІМ «Обжора»
Мандарины Оррі, вес.Калорийность мандарина составляет всего 33 ккал на 100 грамм продукта. Состав и полезные свойства мандарина В мякоти зрелых плодов мандарина содержатся сахара (до 10,5%), органические кислоты (лимонная и другие), витамин С (40-50 мг %), который сохраняется в плодах очень долго, и витамин В1, пектиновые вещества, клетчатка, минеральные соли, гликозиды, бета-ситостерол, фитонциды, флавоноид гесперидин. В кожуре находятся сахара, провитамин А, витамины С и Р, органические кислоты. В эфирном масле, которое также находится в кожуре мандарина, содержатся альфа-лимонен, альдегиды, цитраль, спирты и метиловый эфир антраниловой кислоты, который и придает эфирному маслу своеобразный вкус и запах. Мандариновую кожуру употребляют как заменитель померанцевой корки при изготовлении различных лекарств, настоев, сиропов и экстрактов.Мандарины Оррі, вес. – ІМ «Обжора»
Мандарини (Пакистан) ваг.Мандарини (Пакистан) ваг. – ІМ «Обжора»
Помело білеПомело біле – ІМ «Обжора»