+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти

Цитруси і банани

Апельсини Єгипет вага Калорійність апельсинів складає всього 36 ккал на 100 грам продукту. Склад апельсина В складі апельсина містяться вітаміни (А, В1, В2, C, РР) і мікроелементи (магній, фосфор, натрій, калій, кальцій і залізо). Корисні властивості апельсина Головне достоїнство апельсина, як і всіх цитрусових & ndash; це вітамін С. У 150 грамах апельсина міститься 80 мг аскорбінової кислоти, які покривають добову потребу людини у вітаміні С. Апельсини корисні для організму в цілому і для травної, ендокринної, серцево-судинної та нервової систем зокрема. Апельсин благотворно впливає на загоєння ран і наривів. Діє заспокійливо, зміцнює нерви, благотворно впливає на діяльність центральної нервової системи. Сік апельсина містить фітонциди. Цим пояснюється його протизапальну та антимікробну дію. Сік апельсина & ndash; гарне протицинговий засіб. Апельсиновий сік активізує діяльність всіх функцій організму, покращує обмін речовин, надає тонізуючий ефект. Він корисний хворим на цукровий діабет. Рекомендується при авітамінозах, втоми, занепад сил. Збуджує апетит, добре втамовує спрагу, особливо при лихоманці. Апельсини & ndash; прекрасний десерт, вони покращують апетит у дитини, корисні як загальнозміцнюючий засіб. Завдяки наявності в них комплексу вітамінів та інших біологічно активних речовин, ці цитрусові рекомендують для профілактики і лікування гіповітамінозів, захворювань печінки, серця і судин, обміну речовин. Пектини, які містяться в апельсинах, сприяють процесу травлення, посилюють моторну функцію товстого кишечника і зменшують в ньому гнильні процеси. Апельсини Єгипет вага – ІМ «Обжора»
Апельсини, вагаКалорийность апельсинов составляет всего 36 ккал на 100 грамм продукта. Состав апельсина В составе апельсина содержатся витамины (А, В1, В2, C, РР) и микроэлементы (магний, фосфор, натрий, калий, кальций и железо). Полезные свойства апельсина Главное достоинство апельсина, как и всех цитрусовых – это витамин С. В 150 граммах апельсина содержится 80 мг аскорбиновой кислоты, которые покрывают суточную потребность человека в витамине С. Апельсины полезны для организма в целом и для пищеварительной, эндокринной, сердечно-сосудистой и нервной систем в частности. Апельсин благотворно влияет на заживление ран и нарывов. Действует успокаивающе, укрепляет нервы, благотворно влияет на деятельность центральной нервной системы. Сок апельсина содержит фитонциды. Этим объясняется его противовоспалительное и антимикробное действие. Сок апельсина – хорошее противоцинготное средство. Апельсиновый сок активизирует деятельность всех функций организма, улучшает обмен веществ, оказывает тонизирующий эффект. Он полезен больным сахарным диабетом. Рекомендуется при авитаминозах, усталости, упадке сил. Возбуждает аппетит, хорошо утоляет жажду, особенно при лихорадке. Апельсины – прекрасный десерт, они улучшают аппетит у ребенка, полезны как общеукрепляющее средство. Благодаря наличию в них комплекса витаминов и других биологически активных веществ, эти цитрусовые рекомендуют для профилактики и лечения гиповитаминозов, заболеваний печени, сердца и сосудов, обмена веществ. Пектины, которые содержатся в апельсинах, способствуют процессу пищеварения, усиливают моторную функцию толстого кишечника и уменьшают в нем гнилостные процессы.Апельсини, вага – ІМ «Обжора»
Грейпфрут JAFFAГрейфрут малокалорійний і містить всього 29 ккал на 100 грам продукту. Склад і користь грейфрута Грейпфрут & ndash; цінний дієтичний і лікувальний продукт. У ньому містяться провітамін А, вітаміни С, В1, D, Р, до 7% цукрів (глюкоза, фруктоза, сахароза), мінеральні солі, органічні кислоти, пектинові речовини, фітонциди, ефірна олія, гіркий глікозид нарингин, який надає, плодам гіркуватий присмак (калоризатор). Вміщені в плодах грейпфрута глікозиди і вітаміни сприяють профілактиці атеросклерозу, зниження кров'яного тиску. Грейпфрут сприяє усуненню функціональних розладів печінки. Грейпфрутова дієта допомагає скинути вагу при ожирінні. Протипоказання грейфрута Грейпфрут може дратувати нирки і слизову оболонку шлунка і кишечника. Тому він не рекомендується при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, при гастритах з підвищеною кислотністю шлункового соку, ентеритах, коліті і загостреннях запальних захворювань кишечника, а також при холециститі, гепатиті і гострому нефриті. Не можна приймати одночасно сік грейпфрута і препарати, що знижують тиск. Можуть виникнути такі побічні ефекти, як запаморочення, сильне серцебиття і почервоніння обличчя. У соку грейпфрута міститься речовина, яка перешкоджає роботі ферменту, що розщеплює ці препарати, в результаті дія препарату виявляється більш тривалим, ніж потрібно. Запивати ліки потрібно лише звичайною водою.Грейпфрут JAFFA – ІМ «Обжора»
ЛимониЛимон малокалорійний і становить 16 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості лимона: Лимон багатий вітаміном С, який зміцнює імунну систему і діє як антиоксидант. Сік одного лимона містить 33% добової норми вітаміну С, а 1 столова ложка шкірки лимона & ndash; 13%. Лимон містить також пектин, ефірні масла, терперін і біофлавоноїди, які зміцнюють стінки капілярів. Ефірні масла стимулюють циркуляцію лімфи в організмі. Лимон також стимулює виробництво ензимів і травних соків в слизовій оболонці шлунка, що призводить до збільшення засвоєння організмом заліза і кальцію. Лимон володіє значними за своїми показниками медичними та терапевтичними властивостями. Хоча лимон дуже кислий фрукт, він надає протилежну дію на шлунок & ndash; знижує кислотність. Лимонний сік і шкірка мають антисептичну дію. А листя лимонного дерева використовуються для зняття жару. Лимон стимулює апетит, сприяє травленню, знижує рівень холестерину в крові, полегшує судоми і коліки, має тонізуючу дію (calorizator). Лимон можна використовувати як дезінфікуючий засіб порожнини рота і горла, але полосканнями не слід занадто захоплюватися, так як лимонний сік шкодить емалі зубів.Лимони – ІМ «Обжора»
Мандарин Ізмір ваг.Мандарин Ізмір ваг. – ІМ «Обжора»
Мандарин Клементина ваг.Калорійність мандарина становить всього 33 ккал на 100 грам продукта.Состав і корисні властивості мандарінаВ м'якоті зрілих плодів мандарина містяться цукри (до 10,5%), органічні кислоти (лимонна та інші), вітамін С (40-50 мг%), який зберігається в плодах дуже довго, і вітамін В1, пектинові речовини, клітковина, мінеральні солі, глікозиди, бета-ситостерол, фітонциди, флавоноїди гесперідін.В шкірці знаходяться цукру, провітамін А, вітаміни С і Р, органічні кислоти. В ефірному маслі, яке також знаходиться в шкірці мандарина, містяться альфа-лімонен, альдегіди, цитраль, спирти і метиловий ефір антраниловой кислоти, який і надає ефірному маслу своєрідний смак і запах.Мандаріновую шкірку вживають як замінник помаранчевої кірки при виготовленні різних ліків, настоїв , сиропів і екстрактів.Мандарин Клементина ваг. – ІМ «Обжора»
Мандарини ДюбешМандарини Дюбеш – ІМ «Обжора»
Мандарини ЕгипетМандарини Египет – ІМ «Обжора»
Мандарини СацумаМандарини Сацума – ІМ «Обжора»
Помело білеПомело біле – ІМ «Обжора»
Світі JAFFA ваг. Калорійність свити становить 58 ккал на 100 грам продукту. Склад свити У складі свити міститься клітковина, харчові волокна, калій, магній, кальцій, фосфор. Найбільше свити містить в своєму складі вітамін С, а також присутні ефірні масла, мікроелементи і антиоксиданти. Світі відносять до дієтичних продуктів через вміст в ньому ферменту, здатного розщеплювати жири. Корисні властивості і шкода свити Вчені прийшли до висновку, що свити знижує рівень холестерину в крові краще своїх прабатьків. Причому він солодший, ніж грейпфрут, і не такий великий, як помело. Світі здатний знижувати тиск, допомагає в боротьбі з депресією, безсонням, втомою. Світі не містить шкідливих речовин, проте, його не рекомендується вживати в їжу людям з підвищеною іслотностью шлункового соку і всіма видами запальних процесів шлунково-кишкового тракту. Як вибрати свити Вибирати свити треба так: його шкірка повинна бути гладенькою, а сам він & ndash; досить важким для свого розміру. Світі JAFFA ваг. – ІМ «Обжора»