+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти
  3. Зелень

Зелень Базилік фіолетовий 30 гр

Є в наявності
Суперпропозиція
од × 1350грн/од = 1350грн
Код товару: 1728442
EAN-13: 2100000341641

Опис

Калорійність свіжого базиліка становить 27 ккал на 100 грам продукту. Склад свіжого базиліка Надземна частина рослини містить дубильні речовини, глікозиди, сапоніни, сахаpa. Ефірна олія містить евгенол (45-70%), метил-хавікол, цинеол, ліналоол, камфору, оцімен. Ефірна олія знаходиться переважно в суцвіттях. У насінні базиліка міститься жирне масло, в листі є вітаміни & mdash; аскорбінова кислота, каротин, рутин. Листя базиліка є цінним джерелом вітаміну Р, провітамін А. Корисні властивості свіжого базиліка Свіжий базилік рекомендується використовувати в дієтичних стравах при метеоризмі, відсутності апетиту і при гіпотонії. Препарати з рослини стимулюють травлення, надають тонізуючу, протизапальну, сечогінну, протиблювотну, антисептичну і в'яжучу дію. Настій трави застосовують при гастриті, коліті, пиелите, як засіб проти кашлю при кашлюку, а також як лактогонное засіб для жінок, що годують (калоризатор). Настій із листя базиліка використовують зовнішньо для полоскань при ангіні, стоматитах, для примочок на труднозаживающие рани, всередину & ​​mdash; як протигарячковий засіб. Відвар рослини рекомендують для полоскання порожнини рота при зубному болю, а сік свіжого листя при запаленні середнього вуха. У сучасній медицині свіжий базилік використовують у багатьох країнах для приготування ароматичних ванн, полоскань і як пом'якшувальний засіб. Настій трави рекомендується при застуді, його застосовують для обробки ран, виразок, екземи.