+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Статті

Переможці акції "Привітай коханих" 15.02.2022
Подарункові набори виграли:Ірина КлімовичДіанаОлейник ОлександраКатеринаАмбуладзе Наталя БОКСИ зі смаколиками виграли:Єремеева Наталя ОлександрівнаКоваль-Гук Віталій та Ірина Сертифікат ювелірної мережі "Золотий вік" виграла:Ладиженська Наталя

Читати повністю

Умови акції "Привітай коханих" 01.02.2022

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ТА УМОВИ РЕКЛАМНОЇ АКЦІЇ «Привітай коханих»

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ТА УМОВИ РЕКЛАМНОЇ АКЦІЇ «Привітай коханих»

(Далі - «Правила» та «Акція»)

Організатор Акції, територія та термін проведення Акції

1.1. ПП “Екстра-Північ”  м. Одеса, вул. Канатна, 72 тел/факс (0482) 34-63-10, 42-99-94, Код ЄДРПОУ  37223357,   Директор  - Гніліченко Дмитро Олександрович

ПП “Екстра-Південь” м. Одеса, вул. Канатна, 72 тел/факс (0482) 34-63-10, 42-99-94

Директор – Гніліченко Дмитро Олександрович

 

1.2. Телефон Центру підтримки клієнтів: 0 800 60 90 90. Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів оплачуються згідно тарифів ВАТ «Укртелеком». Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно тарифів відповідного оператора.

1.3. Акція проводиться у всіх супермаркетах мережі «Обжора». Інформація про актуальні адреси магазинів мережі «Обжора» - на сайті produkty24.com.ua

1.4. Акція проводиться з 7 до 13 лютого 2022 року (включно) (далі - "Термін проведення Акції" або "Тривалість Акції")

Учасники та переможці Акції

2.1. В даних Правилах терміни вживаються в таких значеннях:

Учасник Акції - фізична особа, яка відповідає вимогам п.3.1 цих Правил, виконала всі вимоги Правил Акції.

Переможець - Учасник Акції, який за результатами процедури визначення Учасників Акції, які мають право на отримання Заохочення Акції, був визначений як Учасник Акції, що має право на отримання Заохочення Акції.

Участь в Акції

3.1. Учасником Акції може бути будь-який дієздатний громадянин України, якому на момент проведення Акції виповнилося 18 років, що проживає на території України,  який виконав всі дії, необхідні для участі в Акції, зазначені в цих Правилах (далі - «Учасник» або «Учасники»).

Учасниками не визнаються і не мають права брати участь в Акції:

- працівники та представники Організатора, будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції;

- родичі представників Організатора першого та другого ступеня споріднення (чоловік, дружина, діти, рідні брат, сестра, батько, мати, дід, бабуся).

3.2. Для того, щоб взяти участь в Акції будь-якій особі, яка відповідає вимогам п. 3.1 цих Правил, необхідно:

а) придбати (одним окремим чеком) товари на суму 300 грн. і більше в магазинах «Обжора».

б) реєстрація в акції відбувається наступним шляхом: учасник акції повинен на чеку написати П.І.Б. та номер контактного телефону, за яким можна зв'язатися з ним та П.І.Б. та номер контактного телефону, за яким можна зв'язатися з тим, кого учасник бажає привітати та покласти чек в акційний бокс. Чеки не підлягають поверненню. 

3.3. Особа, яка бере участь в Акції, що виконала всі умови цих Правил протягом терміну проведення Акції, визнається зареєстрованою для участі в Акції і бере участь в процедурі визначення власників Заохочення Акції.

Заохочувальний фонд Акції

4.1. Під Заохоченням мається на увазі право на пільгову купівлю Заохочення за спеціальною акційною ціною - в розмірі 0,01 грн. за одне Заохочення.

4.2. Заохочення Акції: подарунковий набір (5 од.); бокс зі смаколиками від шефа (2 од), сертифікат від мережі “Золотий вік” на суму 5000 гривень. Всього 8 одиниць.

4.3. Організатор залишає за собою право змінювати модель, дизайн і т.д. Заохочень.

4.4. Кількість Заохочень обмежена кількістю, визначеною у п. 4.2. Правил. Вартість та інші параметри і характеристики Заохочень, визначаються на розсуд Організатора і можуть не співпадати з очікуваннями учасників. Заохочення Акції можуть відрізнятися від їхніх зображень у рекламних матеріалах (друкованих, Інтернет і т.п.).

4.5. Заохочення не підлягають обміну, поверненню і не можуть бути замінені грошовим еквівалентом.

4.6. Учасник Акції, який отримав право на Заохочення, не може передавати своє право на отримання Заохочення третім особам, передавати таке право у спадщину чи за договором дарування третім особам.

4.7. Заохочення можуть бути отримані Учасниками Акції, які отримали право на отримання Заохочень, тільки на умовах, визначених цими Правилами.

4.8. Оподаткування вартості Заохочення здійснюється Організатором відповідно до чинного законодавства України за встановленою для такого виду доходу ставкою.

Порядок визначення учасників Акції, які мають право на отримання Заохочення (Переможців Акції)

5.1. Учасник, який має право на отримання Заохочення Акції (Переможець Акції), буде визначатися за допомогою лототрона, шляхом випадкової вибірки.

5.2. Визначення учасників Акції, які мають право на отримання Заохочення Акції, відбудеться на Народному радіо, хвиля 103,2 FM  у ранковому шоу з 8 до 11 години, у вечірньому шоу з 16:00 до 19:00 . шляхом випадкової вибірки за допомогою лототрону серед всіх зареєстрованих учасників Акції.

5.3 Учасники Акції, які мають право на отримання Заохочення (Переможці Акції) будуть повідомлені про це Представником Організатора, починаючи з 14 лютого 2022 р. за допомогою телефонного повідомлення за даними, які вказані особою в чеку.

5.4. Учасники Акції, які мають право на отримання Заохочення, повинні повідомити Представника Організатора про адресу магазину «Обжора», в якому йому було б зручно отримати Заохочення.

5.5. Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником Акції, якщо контактні дані учасника вказані невірно або на момент контакти змінилися, а також телефон учасника Акції заблокований або недоступний.

5.6. Якщо за результатами 3 (трьох) спроб представнику Організатора не вдалося зв'язатися з Переможцем Акції за вказаним ним телефонним номером, він втрачає право на отримання Заохочення. При цьому Переможець вважається таким, що відмовився від отримання Заохочення і не має права на отримання від Організатора будь-якої компенсації.

5.8. Повний перелік переможців Акції буде опублікований в соціальних мережах «Обжора», на сторінці Фейсбук: https://www.facebook.com/obzhora.market/, інстаграм https://www.instagram.com/ts_obzhora/

5.5. Результати процедури Визначення учасників Акції, що мають право на отримання Заохочення, є остаточними і оскарженню не підлягають. Організатор Акції гарантує об'єктивність проведення процедури.

5.7. Учасник Акції може отримати лише 1 (одне) Заохочення за весь період Акції.

Порядок і термін отримання Заохочення

6.1. Заохочення буде передано Організатором до 20 лютого 2022 року у супермаркет "Обжора" за адресою Степова, 28

6.2. Для отримання одного Заохочення Переможець зобов'язаний надати Організатору наступну інформацію: своє повне прізвище, ім'я та по батькові, оригінал паспорта та ідентифікаційного коду,

6.3. Організатор не несе відповідальності за подальше використання Заохочення, а також за неможливість скористатися ним.

 6.4. Правилами Акції не передбачено зберігання незатребуваного Заохочення Акції. Всі Заохочення повинні бути отримані Переможцями Акції до 20 лютого 2021 р.

6.6. Організатор не несе відповідальності за неотримання Учасником Акції Заохочення Акції з будь-яких причин, в тому числі з-за невиконання (невчасного виконання) своїх обов'язків Учасником Акції, передбачених цими Правилами, при настанні обставин непереборної сили (форс-мажор).

6.7. Заохочення Акції, яке залишилося незатребуваними в зв'язку з тим, що Переможець не виконав умови цих Правил, використовується на розсуд Організатора.

6.8. Організатор підтверджує, що дані Учасників Акції, отримані в ході проведення Акції, можуть бути використані виключно на умовах, визначених цими Правилами.

6.9 Організатор має право:

 - Відмовити в участі в Акції особі, що не виконала/неналежним чином виконала всі умови участі в акції, зазначені в цих Правилах;

- Відмовити у видачі Заохочення Акції Переможцю Акції, який не виконав умови, необхідні для отримання Заохочення Акції, згідно з цими Правилами.

6.10. Організатор не несе відповідальності за технічні проблеми з передачею даних при використанні каналів зв'язку під час проведення Акції, за роботу Інтернет-сайтів, роботу операторів зв'язку, будь-які помилки операторів зв'язку.

6.11. Організатор не несе відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції, в т.ч. інформації щодо контактів з ними, якщо надання такої інформації передбачено цими Правилами.

6.12. Організатор не несе відповідальності щодо будь-яких суперечок щодо Заохочення Акції. Організатор не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками/Переможцем Акції та прав на отримання Заохочення Акції. Організатор не несе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ ОРГАНІЗАТОРА І УЧАСНИКА АКЦІЇ

7.1. Факт вчинення дій, зазначених у пункті 3.2 цих Правил, має на увазі ознайомлення Учасником Акції з цими Правилами та його згоду на участь в Акції відповідно до цих Правил, а також з тим, що його персональні дані, добровільно надані Організатору, можуть бути використані останнім в рекламних та інших цілях цієї Акції (за винятком телефону та адреси Учасника, тому дана інформація є конфіденційною і використовується Організатором лише для зв'язку з Учасником).

7.4. Організатор Акції не несе відповідальності: за невиконання (несвоєчасне виконання) Учасниками своїх обов'язків, передбачених цими Правилами; за не ознайомлення Учасників з Правилами Акції.

 

ДОДАТКОВІ УМОВИ / ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ

8.1. Зміни та доповнення до Правил та умов Акції можливі у випадку їх розміщення на інтернет-сайті https://produkty24.com.ua/ua/. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту їх розміщення, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/ доповненнями до цих Правил.

8.2. Кожен Учасник Акції своєю участю в Акції підтверджує, що він дає свою згоду Організатору на збір, обробку, розповсюдження та/або передачу власних персональних даних на умовах, передбачених Законом України "Про захист персональних даних". Тим самим кожен Учасник Акції підтверджує свою згоду на використання наданої інформації, його персональних даних Організатором з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безкоштовне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною / маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені, прізвища і фотографії) у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, а також для передачі інформації на номер телефону, використаний Учасником Акції при реєстрації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та / або будь-якою третьою особою. Всі відео- та фотоматеріали, зроблені за участю Учасників Акції, створені під час проведення Акції, та / або у зв'язку з Акцією, є власністю Організатора і можуть використовуватися без згоди учасників Акції та будь-якого відшкодування. Всі права інтелектуальної власності, що виникають у зв'язку з виконанням цього пункту Правил, належать Організатору.

8.3. Організатор не несе відповідальності у разі невиконання своїх зобов'язань внаслідок надання Учасником Акції неповних, застарілих, недостовірних персональних даних.

8.4. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких суперечливих питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором.

8.5. Всі персональні дані, повідомлені Учасниками для участі в Акції, є конфіденційними і будуть зберігатися відповідно до умов чинного законодавства України.

8.6. Організатор має право на свій власний розсуд, в односторонньому порядку, не пояснюючи Учасникам причин і не вступаючи з ними в переписку:

8.6.1. Визнати недійсними будь-які дії Учасників акції, а також заборонити подальшу участь в акції будь-якій особі, щодо якої у Організатора виникли підозри в тому, що він підроблює дані або отримує вигоду з будь-якої підробки даних, необхідних для участі в акції;

8.6.2. Відмовити у видачі Заохочення Переможцям, які вказали неповну або недостовірну інформацію про себе, або діяли в порушення умов Акції;

8.6.3. Організатор має право у будь-який час вносити зміни до чинних Правил в односторонньому порядку.

8.7. Порушення учасником Акції цих Правил або відмова від належного виконання цих

Правил і/або від отримання Заохочення вважається відмовою учасника від участі в Акції. У цьому випадку така особа не має права на отримання від Організатора будь-якої компенсації у грошовій і будь-який інший формі.

8.8. У разі виникнення будь-яких обставин, що перешкоджають проведенню Акції, Організатор має право тимчасово призупинити або зовсім припинити проведення Акції.

8.9. Організатор не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань перед учасниками Акції внаслідок збоїв в телекомунікаційних і енергетичних мережах, дій шкідливих програм, а також недобросовісних дій будь-яких третіх осіб.

8.10. Організатор має право не вступати в письмові переговори або інші контакти з

учасниками Акції, що не пов'язані з проведенням Акції.

8.11. Терміни, що вживаються у цих Правилах, відносяться виключно до даної Акції.

8.12. Ці Правила є єдиними офіційними правилами участі в Акції. У разі виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення про тлумачення та/або роз'яснення приймається безпосередньо та виключно Організатором Акції. При цьому таке рішення Організатора є остаточним і не підлягає оскарженню.

8.13. У всьому, що не передбачено цими Правилами, Організатор та учасники Акції керуються чинним законодавством України.

8.14. Жодне з положень цих Правил не повинно бути витлумачено як обмеження прав або погіршення становища учасників Акції.

 

Читати повністю

Переможці рекламної акції «Подарунки від Обжори» 30.12.2021

Козак Денис

Макарская Лидия

Ладанюк Ю.В.

Кобросли Ирина

Федорцова Алина Андреевна

Афанасьева Марина

Марчук Ирина

Винницкий Дмитрий Владимирович

Игнатов Константин Игоревич

Косова Екатерина Попова

Наталья Гасанова

Сабина...

Читати повністю

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ТА УМОВИ РЕКЛАМНОЇ АКЦІЇ «Подарунки від Обжори» 10.12.2021

Вигравай на раз-два-три! 

  1. Роби покупки в “Обжорі” одним чеком на суму від 300 гривень з 13 до 30 грудня 2021 року!
  2. Напиши свої ПІБ та телефон на чеку і поклади в акційний бокс, що є на кожній касі!
  3. Чекай! Переможців буде обрано у прямому ефірі Народного радіо, хвиля 103,2 FM шляхом випадкової вибірки за допомогою лототрону!

Хай щастить! 

* 24.12 у ранковому шоу з 8 до 11 години, 28.12, 29.12, 30.12,31.12, у вечірньому шоу з 16:00 до 19:00 24.12, 28.12, 29.12, 30.12. шляхом випадкової вибірки за допомогою лототрону 

Читати повністю

Офіційні Правила проведення Акції «Миттєвий приз від BURN» 06.08.2020

Офіційні Правила проведення Акції

«Миттєвий приз від BURN»

Читати повністю

Скидки 08.04.2020

Дисконтные карты, которыми вы пользуетесь в супермаркетах “Обжора”, не работают при заказе в интернет-супермаркете. 

Покупая от 600 грн  – вы получаете 3% скидки на заказ

Покупая от 1000...

Читати повністю

Старый Новый год в "Обжоре" 12го и 13го января 09.01.2019

Новый год уже закончился, а новогоднее настроение - ещё нет? Продлите очарование Нового года - приходите праздновать старый Новый год в “Обжору” на Степовой, 28!

12 и 13 января!

В программе: много вкусных и традиционных блюд, весёлые...

Читати повністю

Открытие нового супермаркета "ОБЖОРА" на Академика Вильямса 44а. Условия розыгрыша. 23.11.2018

Открытие нового супермаркета "ОБЖОРА" на Академика Вильямса 44а. Условия розыгрыша.

Читати повністю

Быстрые, полезные и вкусные завтраки на которые вам не придется тратить время! 01.05.2018

Все мы с утра спешим и на то чтобы приготовить нормальный завтрак у нас часто нет времени. Мы приготовили для вас несколько вкуснейших завтраков, на которые вы не потратите и 10 минут

Читати повністю

Три рецепта необычного шашлыка 27.04.2018

Все мы привыкли к таким рецептам маринада как сухое вино, томатный сок, или майонез. Или буквально забивать вкус мяса кислотой, уксусом или какой-то химией. Мы предлагаем вам уйти от этих стандартов и попробовать что то новенькое, и эти рецепты уже были опробованы и получили наивысшую похвалу всех гостей.

Читати повністю