Опис
Колір - Текіла чистого, ясного кольору з сріблястим відтінком. Смак - М'який, гладкий смак текіли грає яскравими тонами агави, доповненими нюансами ванілі, ананаса, перцю і прянощів. Чисте, елегантне післясмак рясніє нюансами тропічних плодів і перцю. Аромат - Делікатний аромат цього міцного напою розкривається солодкими тонами агави, трав'яними нюансами, відтінками лимонної цедри, тропічних плодів і перцю. Гастрономічні поєднання - Текіла чудова в чистому вигляді, з сіллю і традиційної часточки лайма або ж в парі з сангрітой. Хороша як інгредієнт коктейлів і доповнення до страв мексиканської кухні. Цікаві факти "Espolon" Blanco & mdash; текіла класу "преміум" з м'яким, багатим, шовковистим смаком і цікавим ароматичним букетом, створена з блакитної агави, зібраної в високогір'ї Лос-Альтос в штаті Халісіко. Напій народжується в стінах заводу "Destiladora San Nicolas", нагородженого титулом "Кращий завод Мексики". Після збору, агаву ділять на кілька частин і відправляють в розігріту кам'яну піч для того, що б вона стала більш м'якою. Для виробництва текіли "Есполон" дана процедура займає близько 20 годин. Потім з рослини видавлюють сік, і змішують його з чистою водою і особливими дріжджами. Отриманий напій розливають по бочках для тижневої ферментації. Суміш перетворюється в легкий лікер, після чого піддається дистиляції, яка для текіли "Есполон" триває близько 5,5 годин, на відміну від напоїв інших марок, де перегонка займає не більше 3,5 годин. В результаті, виходить дуже м'який напій з унікальним, багатогранним смаком і яскравим ароматом. Не менш унікальний і дизайн пляшки "Espolon" Blanco & mdash; етикетку прикрашає скелет, що скаче верхи на півні. Автор ілюстрацій & mdash; художник Стівен Нойбл & mdash; створив логотип в стилі "Dia-de-los-Muertos" ( "дня Мертвих"). За його задумом, етикетка символізує багаторічну боротьбу мексиканського народу за власну свободу і поворотні моменти історії Мексики. Цей хід покликаний підкреслити, що текіла має неповторний, істинно мексиканським характером. Текіла "Espolon" Blanco була відзначена нагородами на багатьох престижних конкурсах: & mdash; Золота медаль на "International Review and Spirits, 2010"; & Mdash; фіналіст конкурсу "Ultimate Spirits Competition, 2011"; & Mdash; Подвійне золото на "San Francisco World Spirits Competition, 2011"; & Mdash; Срібна медаль на "International Wine and Spirits Competition, 2012". Бренд "Espolon" належить компанії "Destiladora San Nicolas", яка займається виробництвом текіли високої якості. Фірма розташована в Гвадалахарі і існує з 1996 року. З листопада 2008 року вона стала частиною італійської компанії Gruppo Campari. Характеристики Фортеця: Фортеця: 40% Обсяг: 750 мл Температура сервіровки: 22 & deg; С