Опис
Campari підкреслено індивідуальний, вишуканий і егоїстичний. Його унікальний колір і смак відображають яскравий світ пристрасті, емоцій, сили і вогню Цей унікальний напій названий на честь Гаспаре Кампари. У 14 років він став підручним специаліста по змішуванню напоїв в одному з барів міста Турина. У той час кожен поважаючий бар або кафе виготовляв свій фірмовий напій за оригінальним рецептом на основі спирту або вина з додаванням спецій і трав. З такого домашнього рецепта і народився знаменитий Кампари. До сьогоднішнього дня він проводиться за секретним, оригінальним рецептом, винайденого в місті Мілані більше століття тому в 1861 року засновником компанії, і виготовляється в результаті наполягання цитрусових і ароматичних трав на тоборном спирті екстра-класу. Як кожен справжній продукт, Кампарі краще пити чистим. У чистому вигляді його вживають як аперитив, з льодом або охолодженим. Це класичний і найпростіший спосіб оцінити і відкрити для себе всі відтінки Кампарі. Характерний смак біттера підкреслить і створить у роті насичений і сухий смак. Іноді в нього додають часточку апельсина і кілька крапель лимона.