Опис
Регіон: Південно-східний, Микрозона Пуркарь.
Характеристика: Червоне сухе вино інтенсивного рубінового кольору з темно-гранатовим відтінком. Смак - оксамитовий, насичений, гармонійний, вдало поєднується з фруктовими тонами і нотами витримки в дубовій бочці. Букет дивує особливою витонченістю аромату чорниці і ванілі. Витримка надає вину неповторні нотки лісових ягід і делікатну таніну в післясмаку. Трирічна витримка у французьких дубових бочках, а також подальша витримка в пляшці протягом півроку.
Гастрономічна сполучуваність: рекомендовано подавати до благородних насиченим м'ясних страв - олениною, молочним поросям, смаженим ягням, з шашликом з баранчика, а також благородними сирами & ndash; Пармезаном і Чеддером.
Алкоголь: 12,5%
Температура сервіровки: 16-18 про З
Радимо до: М'ясу, овочам і сирів.