+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Напої
  3. Алкогольні напої
  4. Віскі

Віскі Jameson 500 мл

Є в наявності

Значення фільтрів

Торгова марка: Джеймсон

Країна виробництва: Ірландія

Об’єм: 0,5 - 0,8 л

од × 61763грн/од = 61763грн
Код товару: 1308738
EAN-13: 5011007015534

Опис

Ірландці, на відміну від сусідів - шотландців, рідко експериментували з віскі і до сих пір дотримуються старовинних традицій у виробництві національного напою. Віскі Jameson виготовляють з трьох натуральних інгредієнтів: звичайного ячменю, ячмінного солоду і чистої джерельної води. І якщо шотландці просушують пророщений ячмінь на відкритому вогні, що і надає віскі характерний запах торф'яного диму, то ірландці роблять це в спеціальних закритих печах. Таким чином, ячмінь не просочується димним запахом і зберігає природні смакові якості. У свою чергу, потрійна дистиляція робить віскі Jameson більш м'яким, ніж шотландські віскі. Фортеця: 40%. Виробник: Jameson, Ірландія.

Інші товари цього виробника

Віскі Джеймсон Black Barrel кор. 0,7л. 40% JAMESON BLACK BARREL, 40%   Витримка в бочках з-під бурбона пройшли додаткову обробку.   Особливості   на відміну від стандартного Jameson збільшена частка ароматних ячмінних спиртів, отриманих в мідних перегінних кубах і зменшена частка зернових отриманих в перегінних колонах 75% на 25%.   в Бурбон бочках по всьому внутрішньому периметру були зроблені насічки для більшого контакту віскі з деревиною і киснем, а також був проведений додатковий випал бочок (звідси і назва - чорна бочка), що додало віскі велику округлість (м'якість), а також слідкувати-фруктовий, ванільно-пряний смак і фруктово -древесно- пряне післясмак.   Дизайн пляшки, яскраво виділяється на тлі звичних попередніх & ndash; відразу впадає в очі і привертає увагу.   Наявність коробки і обгорткового паперу & ndash; хороший, преміальний подарунок.   Дегустаційні замітки   Аромат: Багатий і фруктовий з нотами тропічних фруктів, кокосового горіха, нектаринів в йогурті і солодких злаків. < p>   Смак: Щільний і повний, маслянистий, солодкуватий і оксамитовий, з нотами фініків, волоських горіхів і цедри цитрусових. Виразні тони персика, кокосового горіха і легким коричн відтінком.   Післясмак: Тривале і фруктове з нотами кориці і мускатного горіха. Віскі Джеймсон Black Barrel кор. 0,7л. 40% – ІМ «Обжора»
Віскі Jameson 0.7 лВіскі багатого, насиченого кольору, має м'який, злегка солодкий смак з горіховими нотками і вишуканий аромат з нотами хересу і ванілі.  Фортеця: 40%.  Ірландський віскі Джемесон є самим м'яким в світі, що обумовлено новаторським підходом засновника компанії Джона Джемесон. На відміну від шотландців, які ніколи не боялися експериментувати при виробництві віскі, ірландці завжди намагалися дотримуватися старовинних традицій в процесі виготовлення цього національного напою. Але родовий девіз сім'ї Джемесон & laquo; Без страху & raquo; (& Laquo; Sine Metu & raquo;) буквально зобов'язував відійти від традицій, завдяки чому і з'явився чудовий віскі бездоганної якості, яким є Jameson. В даний час йому належить перше місце в світі серед інших ірландських віскі. Таких вершин компанії вдалося досягти ще в кінці 19 століття, але і сьогодні віскі Jameson впевнено утримує свої лідируючі позиції. Саме цей напій воліють Пірс Броснан і Софія Форд Коппола, навіть сама Єлизавета Перша значилася серед його шанувальників.  Країна виробник: Ірландія.Віскі Jameson 0.7 л – ІМ «Обжора»
Віскі Jameson 700 мл + 2 келиха Набір Ірландці, на відміну від сусідів - шотландців, рідко експериментували з віскі і до сих пір дотримуються старовинних традицій у виробництві національного напою. Віскі Jameson виготовляють з трьох натуральних інгредієнтів: звичайного ячменю, ячмінного солоду і чистої джерельної води. І якщо шотландці просушують пророщений ячмінь на відкритому вогні, що і надає віскі характерний запах торф'яного диму, то ірландці роблять це в спеціальних закритих печах. Таким чином, ячмінь не просочується димним запахом і зберігає природні смакові якості. У свою чергу, потрійна дистиляція робить віскі Jameson більш м'яким, ніж шотландські віскі. Виробництво Jameson, яке становило на початку 19 століття 1 млн галонів (3 785 412 літрів) віскі в рік, розрослося до найбільшого в світі заводу ірландського віскі. На сьогоднішній день, Jameson проводиться в м Мідолтоне, а на Боу Стріт в Дубліні відкритий музей і функціонує центр для туристів. Віскі Jameson продовжують виробляти згідно оригінально рецептурою 1780 року. Він тричі переганяється в мідних дистиляційних кубах і перегінних колонах. Обсяги продажів Jameson становлять 30 млн пляшок на рік по всьому світу Віскі Jameson 700 мл + 2 келиха Набір – ІМ «Обжора»
Віскі Jameson Irish Whiskey 1 л John Jameson (Джон Джеймсон) - над технологією приготування працювали двісті років тому ірландські умільці, які змогли розробити і приготувати вишуканий віскі. Приміщення для приготування спиртного напою Джеймсон, було організовано в кінці сімнадцятого століття, недалеко від центру Дубліна. Винаходячи свій віскі, Джон Джеймсон включив в рецептуру найкращі ірландські і шотландські звичаї, які надали напою м'якість і унікальність. В кінці дев'ятнадцятого століття віскі Jameson завоювали визнання цінителів хороших напоїв далеко за межами Ірландії. В Англії він мав велику популярність і приносив прекрасний дохід. Особливість цього алкогольного напою полягає в унікальній рецептурі, відібраних інгредієнтах і витримці. При виробництві використовується якісний ячмінь встановленого сорту, з якого і робиться сусло. По завершенню процесу ферментації, приступають до перегонки. Під час виробництва, майбутній напій дистилюють тричі, через що і виходить неймовірна м'якість смаку Джемесон. Після закінчення дистиляції спирт розливається в заздалегідь підготовлені дубові бочки. Раніше в них витримувався іспанська херес. Володіє віскі м'яким ненав'язливим смаком з тонкими горіховими тонами. Аромат має ванільні і хересні тони. Рекомендовано вживати як в чистому вигляді, так і з льодом. Також є основою багатьох коктейлів. Віскі Jameson Irish Whiskey 1 л – ІМ «Обжора»
Віскі Джеймсон Caskmates Stout 0,7л. 40%Витриманий в бочках з-під ірландського Стаута, Jameson Caskmates - яскравий результат польоту фантазії і новаторства творців віскі Jameson . Все почалося в 2013 році, коли Майстер Дистиляції зустрівся з Майстром Пивоваріння відомої ірландської крафтового броварні Franciscan Well Brewery. За парою чарок в місцевому барі у колег по цеху з'явилася ідея провести експеримент і витримати стаут ​​Franciscan Well в декількох бочках з-під віскі Джемесон, щоб перевірити, як дубові бочки вплинуть на смак темного пива. Після витримування пива в бочках залишилися насичені ноти стаута. Як тільки бочки повернулися на віскікурні, вони були наповнені віскі Jameson . В результаті вийшов Jameson Caskmates & ndash; віскі зі знайомим чудовим м'яким смаком, доповнений ароматами кави, какао і легкими вкрапленнями хмелю. Фортеця 40% колір Блискучий золотистий колір з бурштиновим відтінком Класифікація Преміум Смак Полутона хмелю, какао-бобів і марципану, легке дубове початок. Післясмак м'яке, насичене солодкістю молочного шоколаду і нотами хмелю. Аромат Полон свіжості, в ньому відчувається аромат квітучого саду, зелених яблук, груш, лайма, молочного шоколаду, ячменю і дуба Гастрономічна сполучуваність Відмінний дижестив, добре п'ється як в чистому вигляді, так і з водою, прекрасний в коктейлях.   Віскі Джеймсон Caskmates Stout  0,7л. 40% – ІМ «Обжора»
Віскі Джеймсон Crested 0,7л. 40% Чудовий ірландський віскі Jameson Crested не тільки прекрасний на смак, але має свою особливу історію виникнення. Спочатку, винокурні передавали віскі в бочках посередникам, які займалися його бутилюванням, маркуванням і безпосереднім збутом. При такому розкладі, посередники постійно вдавалися до хитрощів у вигляді розведення віскі водою, що збільшувало кількість проданих пляшок і прибуток, але значно впливало на якість продукції. Саме винокурня Bow Street Distillery першою прийняла рішення про те, що бутилювання слід здійснювати на виробництві, що дозволить уникнути махінацій мисливців за доходами. Відображенням цього рішення і виступає Jameson Crested. Дозрівання цього чудового віскі відбувається в бочках, які раніше використовувалися для шеррі. М'який і насичений смак віскі отримує завдяки потрійної дистиляції. Смак: Ніжний фруктовий смак з нотками шоколаду і пряних спецій. Тривале і зігріваючий післясмак. Аромат: Букет складається з переплетення тонів солоду і шеррі. Гастрономічна сполучуваність: Віскі прекрасний як дижестива або основи для коктейлів. Прекрасний при вживанні в чистому вигляді або незначному розведенні водою для зменшення фортеці. Колір: Золотистий колір з відтінком бурштину. Тип: Бленд. Витримка: < br /> Від 4 до 7 років. Віскі Джеймсон Crested 0,7л. 40% – ІМ «Обжора»