Опис
Склад: молоко коров'яче топлене нормалізоване; закваски молочнокислих культур
Кількість життєздатних молочнокислих бактерій КУО в 1 см3 не менше 1 *
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність (калорійність ) на 100 г продукту: 264 кДж / 63 ккал
Термін придатності 7 діб при температурі (4 & plusmn; 2) & deg; С і відносній вологості повітря не більше 80% в герметично закритій тарі.
Берегти від попадання прямих сонячних променів.
Після відкриття споживчої упаковки продукт слід зберігати в холодильнику не більше 24 годин в   ; межах загального терміну придатності.
Дата виробництва, кінцева дата споживання, номер виробничої зміни вказані на упаковці.
Номером партії вважати дату виробництва.
Без ГМО. Без консервантів.