Опис
Так як при приготуванні цієї страви використовуються виключно знижена температура, то всі корисні властивості м'яса зберігаються. В першу чергу це вітаміни груп А, В, С і РР, а також натрій, калій, залізо, цинк, магній, фосфор і кальцій.
Вживання яловичини підходить при анемії, що супроводжується дефіцитом заліза. Корисні якості яловичини & mdash; відмінні помічники в боротьбі з втомою організму. При нестачі тваринних білків і жирів бастурма може заповнити необхідний їх рівень. Підійде вона і спортсменам, які хочуть наростити м'язову масу & mdash; в бастурми є і тваринний білок, і високий вміст калорій, що і потрібно вживати для досягнення цієї мети.
Використовувані при приготуванні спеції, такі як часник, кмин або гострий перець, володіють антибактеріальними, протизапальними і протипухлинними, а також стимулюючими якостями.