Опис
Склад: сало ковбасне хребетна, яловичина жилована вищого сорту, сіль харчова, цукор білий, часник свіжий, перець чорний або білий мелений, перець червоний мелений, глюкоза, аскорбінова кислота, стартова культура, нітрит натрію. Термін придатності та умови зберігання: при t ° не більше + 15 ° С - не більше ніж 4 місяці; упакованих під вакуумом при t ° від 0 ° С до + 6 ° С, не більше ніж: -метою батонами -120 діб; -порціонная нарізка - 45 діб; -сервіровочная нарізка - 45 діб, за умови цілісності упаковкіпрі відносної вологості повітря від 75% до 78%. Харчова та енергетична цінність в 100 г продукту: Білки - не менше 12,0 Гжіров - не більше 63,0 г Енергетична цінність 615,0 ккал.