Опис
Оболонка: Натурино. Склад: яловичина жилована вищого гатунку, сало ковбасне хребтовое, свинина жилована нежирна, сіль харчова, цукор-пісок, перець чорний або білий мелений, горіх мускатний або кардамон мелені, глюкоза, аскорбінова кислота, стартова культура, нітрит натрію. Термін придатності та умови зберігання: При температурі не більше 15 & ordm; С - не більше ніж 4 місяці; При температурі від-2 & ordm; З до -4 & ordm; С - не більше 6 місяців; При температурі від-7 & ordm; З до -9 & ordm; С - не більше 9 місяців; Упакованих під вакуумом при температурі 0 & ordm; З до 6 & ordm; С, не більше: -метою батонами -120 діб; -Порціонная нарізка - 45 діб; -Сервіровочная нарізка - 45 діб; при відносній вологості повітря від 75% до 78%. Харчова та енергетична цінність в 100 г продукту: Білки - не менше 20,0 г, Жири - не більше 45,0 г, Енергетична цінність - 485,0 ккал.