Опис
Сирний продукт "Російський класичний" ТМ Красноградський
Напівтвердий сичужний сир, що виробляється з коров'ячого молока.
Початковою сировиною при його приготуванні служить пастеризоване молоко. Саме до молока коров'ячого в процесі виготовлення додається згортає сичужний фермент і закваска молочнокислих бактерій. В результаті готовий сир російський відрізняється жовтим кольором, має виражений сирний смак, традиційний, трохи кислуватий, а на зрізі можна побачити мереживо з дрібних очок неправильної, незграбної і щілинну форму, рівномірно розташованих по всій масі.
Терміни зберігання: 3 місяці (t & deg; - 4 ˚С до 0 ° С) і вологості 80-90%, або (t & deg; 0 ˚С до 6 ° С)