Опис
Охолоджені продукти з сурімі забезпечують більшу кількість повноцінного білка і кальцію при низькому вмісті жирів, вуглеводів і відсутності холестерину. Їм притаманний ніжний, соковитий смак і пружна консистенція. Крабові палички і м'ясо можна використовувати не тільки як снеки, а й для приготування салатів і різних складних гарнірів і страв. Сурімі - слово японського походження, і означає "промита рибна суміш". Для виробництва сурімі використовують тільки очищене від шкіри і кісток філе білої риби тріскових порід. З двічі промитої і перемеленої рибної маси повністю видаляють жир і холестерин. Залишається найцінніше - чистий білок, йод і залізо. Потім сурімі змішують з яєчним білком, крохмалем, додають натуральний крабовий екстракт і харчової красітель.Вес: 200 граммПіщевая цінність на 100гБелкі: 5.0 граммЖіри: 1.7 граммУглеводи: 11.0 граммКалорійность: 64.0 кКалПроізводітель: СП "Санта Бремор", Ресапубліка Беларусь.Норматіви: ТУ РБ 200656098.007Состав: фарш рибний сурімі, загусники крохмалі: картопляний, пшеничний, картопляний модифікований; білок яєчний, цукор, ароматизатори крабові, сіль, олія соняшникова рафінована дезодорована, загусник карагенан, підсилювач смаку глутамат натрію, харчові барвники: томатний лікопін, діоксид титану; вода.