Для уточнення наявності зв’яжіться з адміністратором по телефону або через онлайн-консультант.
Опис
John Jameson (Джон Джеймсон) - над технологією приготування працювали двісті років тому ірландські умільці, які змогли розробити і приготувати вишуканий віскі. Приміщення для приготування спиртного напою Джеймсон, було організовано в кінці сімнадцятого століття, недалеко від центру Дубліна. Винаходячи свій віскі, Джон Джеймсон включив в рецептуру найкращі ірландські і шотландські звичаї, які надали напою м'якість і унікальність. В кінці дев'ятнадцятого століття віскі Jameson завоювали визнання цінителів хороших напоїв далеко за межами Ірландії. В Англії він мав велику популярність і приносив прекрасний дохід. Особливість цього алкогольного напою полягає в унікальній рецептурі, відібраних інгредієнтах і витримці. При виробництві використовується якісний ячмінь встановленого сорту, з якого і робиться сусло. По завершенню процесу ферментації, приступають до перегонки. Під час виробництва, майбутній напій дистилюють тричі, через що і виходить неймовірна м'якість смаку Джемесон. Після закінчення дистиляції спирт розливається в заздалегідь підготовлені дубові бочки. Раніше в них витримувався іспанська херес. Володіє віскі м'яким ненав'язливим смаком з тонкими горіховими тонами. Аромат має ванільні і хересні тони. Рекомендовано вживати як в чистому вигляді, так і з льодом. Також є основою багатьох коктейлів.