Опис
Охолоджені продукти з сурімі забезпечують більшу кількість повноцінного білка і кальцію при низькому вмісті жирів, вуглеводів і відсутності холестерину. Їм притаманний ніжний, соковитий смак і пружна консистенція. Крабові палички і м'ясо можна використовувати не тільки як снеки, а й для приготування салатів і різних складних гарнірів і страв. Сурімі - слово японського походження, і означає "промита рибна суміш". Для виробництва сурімі використовують тільки очищене від шкіри і кісток філе білої риби тріскових порід. З двічі промитої і перемеленої рибної маси повністю видаляють жир і холестерин. Залишається найцінніше - чистий білок, йод і залізо. Потім сурімі змішують з яєчним білком, крохмалем, додають натуральний крабовий екстракт і харчовий барвник. Склад: фарш рибний сурімі (28%), крохмалі: картопляний, кукурудзяний олія соняшникова рафінована дезодорована, цукор, сіль кухонна, ароматизатори крабові (екстракти краба, креветки, устриці, підсилювач смаку глутамат натрію), комплексні харчові добавки (яєчний білок, регулятор кислотності лимонна кислота, загусник камедь тари), соєвий протеїн, суміш багатофункціональна (регулятори кислотності: пірофосфат натрію, поліфосфат калію), барвники: кармін, екстракт паприки, діоксид титану; вода. Вага: 100 грам Харчова цінність на 100г Білки: 5.5 грам Жири: 1.7 грам Вуглеводи: 11.0 грам Калорійність: 65,0 кКал Виробник: СП "Санта Бремор", Білорусь.