+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти

Овочі

Батат(Імпорт)Батат(Імпорт) – ІМ «Обжора»
Капуста брокколiКапуста брокколi – ІМ «Обжора»
Буряк варений 0,5 кгБуряк варений  0,5 кг – ІМ «Обжора»
Імбир вага
Суперпропозиція
Імбир вага – ІМ «Обжора»
Кабачки Україна вагаКабачки Україна вага – ІМ «Обжора»
КапустаКапуста – ІМ «Обжора»
Капуста брюссельска вага Калорійність брюссельської капусти становить 43 ккал на 100 грамів продукту. Склад брюссельської капусти Брюссельська капуста багата на вміст вітаміну C. Не містить натрію і холестерину. До її складу входять такі мінеральні речовини, як клітковина, залізо, фосфор, калій, а так само вітаміни групи В і провітамін А. Користь і шкода брюссельської капусти Брюссельська капуста & mdash; низькокалорійний продукт. Вона відноситься до числа овочів, вживання яких знижує ризик ракових захворювань і захворювань серцево-судинної системи (коронарної недостатності, гіпертонії), а також знижує ймовірність появи вроджених дефектів. Майбутнім мамам рекомендується включити в раціон брюссельську капусту як джерело фолієвої кислоти. Вона необхідна для правильного розвитку нервової системи і зменшує ризик вроджених вад у дітей. Як відмінне джерело вітаміну С, головного антиоксиданту, брюссельська капуста допомагає молодим мамам зберегти чудовий колір обличчя. Вміст клітковини перешкоджає запорів. Брюссельська капуста рекомендується як дієтичний продукт для хворих на серцево-судинними захворюваннями. Є відомості, що вживання брюссельської капусти стимулює загоєння ран. Сік сприяє відновленню функції підшлункової залози, вона дуже корисна при цукровому діабеті. Вживання брюссельської капусти може принести і шкоду організму. А ній містяться елементи, які порушують роботу щитовидної залози. Люди, що мають проблеми з функціонуванням щитовидної залози, повинні обмежити вживання брюссельської капут і інших хрестоцвітих, в іншому випадку може розвинутися гіпотиреоз. Гойтрогени, що містяться в них, пригнічують вироблення гормонів щитовидної залози. Але, не дивлячись на це, деякі дієтологи говорять про те, що дія гойтрогенов здатне нейтралізуватися при термічній обробці. Крім цього в брюссельській капусті ще є індол, які заважають щитовидній залозі нормально і в достатній кількості засвоїти йод. Капуста брюссельска  вага – ІМ «Обжора»
Капуста молодаКапуста молода – ІМ «Обжора»
Капуста цветная вес.Калорийность капусты цветной составляет 30 ккал на 100 граммов продукта. Состав капусты цветной В состав цветной капусты входит множество минеральных веществ, таких как кальций, магний, марганец, калий, железо, фтор, каротин, цинк и медь. В ней также большое количество ценнейших витаминов: А, К, С, В1, В2, В6, Е, Н. Цветная капуста содержит биотин, жиры, углеводы, крахмал, кислоты органические и крайне полезные для человека ненасыщенные жирные кислоты. Еще в этом удивительном и богатом овоще можно найти крайне редкий витамин U, который принимает активное участие в образовании ферментов. Польза и вред свойства капусты цветной Капуста цветная полезна при желудочно-кишечных заболеваниях и в детском питании, так как она легко переваривается и меньше раздражает слизистую оболочку желудка. При пониженной секреторной функции желудка рекомендуются к употреблению блюда из отваренной цветной капусты. При язвенной болезни желудка или двенадцатиперстной кишки разрешается капуста цветная и запрещается белокочанная. При заболевании печени и желчного пузыря из овощей рекомендуются только те, которые повышают отделение желчи и способствуют регулярному опорожнению кишечника. К ним относят и цветную капусту. Однако наличие пуриновых оснований ограничивает её использование при подагре. Цветная капуста ценится за высокие вкусовые и диетические качества.Капуста цветная вес. – ІМ «Обжора»
Картопля очищена мита 1 кгКартопля  очищена мита 1 кг – ІМ «Обжора»
Картопля рожеваКартопля рожева – ІМ «Обжора»
КартопляКартопля – ІМ «Обжора»
Капуста Кольрабі вага Калорійність капусти кольрабі становить 42 ккал на 100 грамів продукту. Склад капусти кольрабі У складі капусти кольрабі великий вміст вітаміну С, а також таких вітамінів, як А, В, В2, РР. Крім того продукт багатий цінними мінеральними солями, а також магній, кальцій, фосфор, калій, залізо і кобальт. У складі кольрабі містяться ферменти і в великій кількості рослинні білки і клітковина (калоризатор). М'якоть цієї капусти багата фруктозою, глюкозою, в ній є сполуки сірки, тому вона є досить цінним дієтичним продуктом. Високий вміст в капусті кольрабі вітаміну С пояснює її інша назва - & laquo; північний лимон & raquo ;. Корисні властивості капусти кольрабі Безсумнівно, капуста кольрабі дуже корисна. Особливо її рекомендують вживати дітям і вагітним жінкам. Вживання кольрабі в їжу благотворно впливає на обмін речовин, роботу травної системи, особливо печінки, жовчного міхура, шлунково-кишкового тракту. Високий вміст калію в складі кольрабі сприяє виведенню рідини з організму, а наявність клітковини перешкоджає відкладенню холестерину і грає велику роль в профілактиці і лікуванні атеросклерозу. Сучасні медичні дослідження довели, що наявність в меню капусти кольрабі & ndash; це прекрасна профілактика ракових захворювань товстої і прямої кишки, що обумовлено тим, що цей продукт містить в своєму складі сірковмісні речовини. Цілющі якості кольрабі використовуються і в народній медицині. Відвар з стеблеплода і бадилля цього овоча застосовується при лікуванні туберкульозу легенів і астми. Перераховані вище корисні властивості роблять капусту кольрабі важливою складовою в меню людей, що прагнуть харчуватися правильно, з максимальною користю для здоров'я. Капуста Кольрабі вага – ІМ «Обжора»
Корінь петрушки ваг.Корінь петрушки ваг. – ІМ «Обжора»
Кукурудза солодка варена 2 шт.Кукурудза солодка варена 2 шт. – ІМ «Обжора»
Цибуля ріпчастаЦибуля ріпчаста – ІМ «Обжора»
МоркваМорква – ІМ «Обжора»
Морковь молодая пучок фас.Морковь молодая пучок фас. – ІМ «Обжора»
Морква свіжа Моркішка 85г фасованаМорква свіжа Моркішка 85г фасована – ІМ «Обжора»
Морква свіжа Моркішка 220г фасованаМорква свіжа Моркішка 220г фасована – ІМ «Обжора»
Огірки гладкіКалорийность огурцов составляет 15 ккал на 100 грамм продукта. Состав огурца Огурцы на 95% состоят из воды и содержат очень малое количество белков, жиров и углеводов. В огурцах содержатся ферменты, которые благоприятствуют усвоению белков животного происхождения (калоризатор). Поэтому полезно сочетать мясное блюдо с салатом из огурцов. Огурцы содержат витамины С, В1, В2, Р, провитамин А, ферменты, ароматические и минеральные вещества (фосфор, кальций, магний, железо). Из минеральных солей в них больше всего калия. Клетчатка огурцов стимулирует моторную функцию кишечника. Полезные свойства огурца Свежие огурцы полезны страдающим заболеваниями сердечно-сосудистой системы, печени, почек, ожирением, обменным полиартритом, подагрой. Огурцы улучшают аппетит, обладают желчегонным, мочегонным и слабительным действием. По количеству щелочных солей огурец уступает только чёрной редьке. Эти соли нейтрализуют кислотные соединения, которые содержатся во многих пищевых продуктах и нарушают обменные процессы, приводят к преждевременному старению, к отложению кристаллических соединений (камней) в печени и почках. Огурцы так же, как редьку, называют санитаром нашего организма за способность нейтрализовать кислые соединения. Огурец – очень хороший источник йода, причем таких его соединений, которые легко усваиваются организмом (calorizator). А поскольку в огурце ничтожно малое количество белков, жиров и углеводов, то при употреблении огурцов не возникает никакого риска располнеть. Желающим похудеть свежие огурцы могут помочь, так как они задерживают преобразование углеводов в жиры. А если, съеденный огурец, запить холодной водой или молоком можно хорошо и быстро очистить кишечник.Огірки гладкі – ІМ «Обжора»
Огiрки гладкі Україна ваг.Огiрки гладкі Україна ваг. – ІМ «Обжора»
Перець жовтий КаліфорніяПерець жовтий Каліфорнія – ІМ «Обжора»
Перець КапiКалорійність солодкого перцю складає 27 ккал на 100 грамів продукту. Склад солодкого перцю Солодкий перець має багатющий хімічний склад. У ньому величезна кількість вітамінів. За вмістом вітаміну С він значно перевершує навіть такий вітамінний плід, як лимон (калоризатор). У червоному солодкому перці є особлива речовина & mdash; капсаїцин, що володіє дуже гострим і & laquo; пекучим & raquo; смаком. У 100 г перцю міститься 150-250 мг вітаміну С, при денній нормі близько 100 мг. Вітамін С, який міститься в перці, володіє антигістамінними властивостями і тому полегшує дихання. Багатий перець каротином і майже всіма вітамінами групи В, особливо В1 і В2. Плоди перцю містять також корисні цукру, ефірні масла, азотисті речовини. Вчені виявили в соковитих плодах солодкого перцю такі мінеральні речовини як: калій, натрій, кальцій, залізо, фосфор, сірку, хлор і кремній. Корисні властивості солодкого перцю Солодкий перець має ряд корисних властивостей. Вміщені в перці бета-каротин і вітамін С допомагають запобігти утворенню ракових клітин. Ці речовини надають лікувальну дію на хворих на рак. Солодкий перець лікує розлади травлення і виразку. Солодкий перець багатий р-кумаровой і хлорогенова кислотами, які пов'язують і видаляють з організму нитроксид & mdash; потенційні канцерогени (calorizator). У солодкому перці, як і в томаті, міститься лікопін, що перешкоджає розвитку раку. За півчашки порізаного солодкого перцю в день допоможе запобігти рак і серцеві захворювання.Перець Капi – ІМ «Обжора»
Перець червоний (Імпорт)ваг.Перець червоний (Імпорт)ваг. – ІМ «Обжора»
Перець гострийПерець гострий – ІМ «Обжора»
Помідори Мікадо жовті вагаВ своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори Мікадо жовті вага – ІМ «Обжора»
Помідори коктейльніУ своєму складі помідори містять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, багаті вітамінами і є цінним харчовим продуктом. Помідори містять калій, магній, залізо, цинк, кальцій, фосфор; велика кількість органічних кислот, які необхідні нашому організму для нормальної роботи. Також в томатах міститься досить багато вітамінів В1, В2, В3, В6, В9, Е, але найбільше в них вітаміну С. 100 грам стиглих помідорів на чверть покривають потребу в ньому дорослої людини. Лікопен & mdash; пігмент, що надає томатам червоний колір, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, простатиту, деяких видів раку, дистрофії жовтої плями (яка призводить до сліпоти у людей у ​​віці 55 років і старше). Найкраще лікопен засвоюється з термічно оброблених продуктів, однак, і свіжими томатами не варто нехтувати. Крім лікопену, томати містять антиоксиданти.Помідори коктейльні – ІМ «Обжора»
Помідори коктейльні УкраїнаПомідори коктейльні Україна – ІМ «Обжора»
Помідори Мiкадо рожевi вiдбiрнi вагaПомідори Мiкадо рожевi вiдбiрнi вагa – ІМ «Обжора»
Помідори рожевіПомідори рожеві – ІМ «Обжора»
Помiдори (Украіна) вага
Суперпропозиція
В своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помiдори (Украіна) вага – ІМ «Обжора»
Помiдори черрі `ГОРДІЙ` (Умань) 250 гПомiдори черрі  `ГОРДІЙ` (Умань) 250 г – ІМ «Обжора»
Помiдори Черри фас.У своєму складі помідори містять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, багаті вітамінами і є цінним харчовим продуктом.Помідори містять калій, магній, залізо, цинк, кальцій, фосфор; велика кількість органічних кислот, які необхідні нашому організму для нормальної работи.Также в томатах міститься досить багато вітамінів В1, В2, В3, В6, В9, Е, але найбільше в них вітаміну С. 100 грам стиглих помідорів на чверть покривають потребу в ньому дорослого человека.Лікопен - пігмент, що надає томатам червоний колір, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, простатиту, деяких видів раку, дистрофії жовтої плями (яка призводить до сліпоти у людей у ​​віці 55 років і старше). Найкраще лікопен засвоюється з термічно оброблених продуктів, однак, і свіжими томатами не варто нехтувати. Крім лікопену, томати містять антиоксиданти.Помiдори Черри фас. – ІМ «Обжора»
Редис ваг.
Суперпропозиція
Редис ваг. – ІМ «Обжора»
Редька жёлтая весРедька жёлтая вес – ІМ «Обжора»
Репа вес.Калорийность репы составляет 30 ккал на 100 граммов продукта. Состав репы Репа содержит каротин, витамины А, В1, В2, В5, В6, В9 (фолиевая кислота), К, С и РР, а также много клетчатки и солей калия, магния, кальция, фосфора, железа, серы, меди, натрия, марганца и йода. Особый запах репы обусловливают эфирные масла. Польза и вред репы Репа обладает рядом полезных свойств для организма. Например, сок репы оказывает болеутоляющее, успокаивающее и отхаркивающее действие, растворяет камни в почках, возбуждает сердечную деятельность, благоприятно действует при заболевании суставов ревматического и нетравматического происхождения. Репу рекомендуют применять в малокалорийных диетах для питания больных ожирением и сахарным диабетом. Репа обладает мочегонным, антисептическим, противовоспалительным, ранозаживляющим и обезболивающим действием. В любом виде репа — одно из эффективных средств оздоровления кишечника. Репа применяется при различных полиневритах, при лечении подагры и солевых отложений. Не следует употреблять репу при обострении воспалительных процессов в кишечнике. Имеются противопоказания также при острых и хронических гепатитах и холециститах, заболеваниях центральной нервной системы. Вареную растертую репу прикладывают к больным местам при подагре. С целью уменьшения подагрических болей используют для ванн отвар репы. При зубной боли тёплым отваром репы полощут полость рта.Репа вес. – ІМ «Обжора»
Буряк молодийБурякБуряк молодий – ІМ «Обжора»
Селера коріньСелера корінь – ІМ «Обжора»
Томати Гордій `Оранж` 0,5 кг.Томати Гордій `Оранж` 0,5 кг. – ІМ «Обжора»
Часник 3шт.Чеснок – овощ, о пользе которого знают все. Практически не осталось тех, кто не знает о том, насколько он полезен и как хорошо влияет на наш организм. Все знают, что чеснок одно из самых действенных средств для лечения и профилактики простудных заболеваний и что он укрепляет иммунитет. Польза чеснока для организма объясняется разнообразным биохимическим составом. Энергетическая ценность 100 г продукта составляет 149 ккал. В его состав входят питательные вещества, микро-, макроэлементы, витамины. Питательные вещества: белки – 6,4; жиры – 0,5; углеводы – 29,9; кислоты – 0,2; пищевые волокна – 1,5; зола – 1.5; вода – 60. Минеральные вещества представлены натрием, калием, кальцием, марганцем, железом, магнием, йодом, цинком, многими другими химическими элементами. В чесноке много витаминов группы В, РР, С, D, фитонцидов, эфирных масел.Часник 3шт. – ІМ «Обжора»
Часник молодийЧасник & ndash; овоч, про користь якого знають всі. Практично не залишилося тих, хто не знає про те, наскільки він корисний і як добре впливає на наш організм. Всі знають, що часник один із найдієвіших засобів для лікування та профілактики простудних захворювань і що він зміцнює імунітет. Користь часнику для організму пояснюється різноманітним біохімічним складом. Енергетична цінність 100 г продукту становить 149 ккал. До його складу входять живильні речовини, мікро-, макроелементи, вітаміни. Живильні речовини: білки & ndash; 6,4; жири & ndash; 0,5; вуглеводи & ndash; 29,9; кислоти & ndash; 0,2; харчові волокна & ndash; 1,5; зола & ndash; 1.5; вода & ndash; 60. Мінеральні речовини представлені натрієм, калієм, кальцієм, марганцем, залізом, магнієм, йодом, цинком, багатьма іншими хімічними елементами. У часнику багато вітамінів групи В, РР, С, D, фітонцидів, ефірних масел.Часник молодий – ІМ «Обжора»